Hoe maak je volop gebruik van de verschillende terrein-types – water, strand en gras – op het Klein Stand voor het organiseren van een opwindend team event?  Antwoord: ontketen het Klein Strand Pretpakket, en laat jouw collega’s, vrienden en familie het tegen elkaar opnemen met een hele resem aan uiteenlopende spelen en activiteiten, die hun lenigheid; kracht en teamspirit op de proef stellen. Met onder meer:

Aktie-Kasteel

Probeer elkaar van de evenwichtsbalk te gooien en wordt de koning van het spel. Verschillende speltypes zijn mogelijk. Elkaar van de balk duwen, of je tegenstander er met reuze bokshandschoenen van proberen af te slaan. Wie geraakt aan de overkant van de balk?

Big Hamsterbal

Loop zo snel mogelijk in de bal van punt a naar punt B of laat uw team uw duwen tot aan een bepaald punt. Altijd een leuk conditie spelletje.

Sumo XL

Gooi je tegenstander zo snel mogelijk tegen de grond of uit de ring. Deze pakken hebben we zowel voor volwassen als voor kinderen.

Balloon Blaster

Probeer het snelst jouw ballon te laten knallen met ons speciaal pompsysteem. Dit spel kan gespeeld worden met 2 tot 4 deelnemers terzelfder tijd. Wie als eerste zijn ballon laat knallen is de winnaar. Hilariteit voor alle leeftijden het hele jaar door.

Waterbal

Altijd al gedroomd om over water te wandelen? Nu kan het. Al rollend.

Vraag uw offerte aan

  • Minimum 20 deelnemers
  • De hele dag
  • Alle seizoenen
  • 30,- per persoon

  En plezier dat we hadden!

  Nadia C, Antwerpen

  Vragen ?

  Bel ons op 050 81 14 40 of bekijk de veelgestelde vragen