Faciliteiten

Ontbijt aan het Strand
Ontbijt

Kopje koffie, verse eitjes, overheerlijke koffiekoeken. Kortom, de ideale start van een boeiende dag bij het Klein Strand.

Vanaf € 12,- p.p.

Cocktail Strandbar

In de strandbar is het ook steeds fijn vertoeven. Geniet van je cocktail met zicht op het meer.

Frietkraam

Niets zo heerlijk als de geur van verse frietjes. En als je ze dan ook nog eens in goed gezelschap mag verorberen. Om vingers en duimen bij af te likken!

Chinees

In restaurant China Garden kan je genieten van diverse specialiteiten uit de Chinese keuken. Om je het water in de mond te laten lopen: eend op verschillende wijzen, babi pangang, chop choy, en nog veel meer. Er worden verschillende menu’s aangeboden aan betaalbare prijzen.

Vanaf € 13,- p.p.

Vergaderruimtes

Ben je op zoek naar een originele vergaderruimte voor je teambuilding? Wil je een van onze arrangementen uitbreiden met extra vergadertijd? Onze vergaderruimtes zijn van alle gemak en faciliteiten voorzien en bieden:

  • 2 ruimtes voor 50 personen
  • Een inspirerende locatie
  • Een hartelijke en professionele service

Kleine mensjes = grote faciliteiten
Kidsclub

Geen babysitter gevonden op de teambuilding-dag? Breng je gewoon mee naar het Klein Strand. In en om de overdekte kidsclub zorgen onze animatoren voor een geweldig aanbod van activiteiten voor kinderen en jonge tieners.

Pirantenbad

De kleintjes hebben bij ons hun eigen ploeterbadje. Dicht bij de kidsclub en de taverne kunnen ook zij genieten van een veilig zwembadje met glijbaan en speeltoestellen speciaal ontworpen voor hun leeftijdsgroep.

Speeltuinen

Ravotten in de overdekte speelkooi met ballenbad, knutselen op de speelzolder of klauteren in de klimtoren van de grote speeltuin ….en nog veel meer.

Animatie

Tijdens de maanden juli en augustus bieden we het Campingtainment-animatieprogramma aan.
Doe mee met een voetbaltoernooi, de water-estafette of dans mee met de kinderdisco…
Ook zullen er tijdens de zomer diverse shows plaatsvinden voor en door de kinderen! 

Fietsen

Fietsen kunnen tegen zeer democratische prijzen gehuurd worden aan de receptie van de camping.

Vanaf € 5,- per dag.

Go-Carts

Go-carts voor 1, 2 of 4 personen kunnen bij ons elke dag gehuurd worden!

Vanaf € 5,- per uur

Pedalo’s

Pedalo’s, ook wel gekend als waterfietsen of trapboten, zijn met een beetje beenrecht heel gemakkelijk te besturen.

Gezellig met z’n tweetjes of met het hele gezin op een grote pedalo voor vier personen.

Vanaf € 5,- p.p.

Aquapark

Het Aquapark bestaat uit ongeveer 100 opblaasbare elementen die aan elkaar zijn gekoppeld waardoor een waar speelparadijs op het water ontstaat. Spring, klim, zwem, ren en kruip met je vriend(inn)en, familieleden, teamgenoten of collega’s langs, over en door de verschillende obstakels.

Vanaf € 10,- p.p.

Een van de vele troeven van het Klein Strand is de beschikbaarheid van uiteenlopende terreinen: water, bos, strand, geasfalteerde grond en grasvelden. Daarom zijn er zoveel verschillende activiteiten mogelijk, of het nu gaat om SUP, Archery Tag, Bumperbal, Beachtrophy of een Go-Cart zoektocht. Alles is mogelijk op het Klein Strand.

Strand

Beachtrophy, zandkastelen bouwen of een spelletje beachvolley…..  Het kan allemaal op ons 250 meter lange zandstrand.

Bos

Meer

De “Put”, zoals de grote plas van Klein Strand bekend staat, is een meer van ca. 4 hectare en biedt talloze mogelijkheden voor het organiseren van team-activiteiten in en op zwemwater.

Het water wordt wekelijks gekeurd en krijgt steeds een uitstekend resultaat mee.

Zwemmers kunnen steeds hun spullen veilig wegbergen in de voorziene kluisjes aan de achterkant van het sanitair gebouw.

Piste

Rond het centrale meer en de visvijver van het Klein Strand, loopt een verharde weg – een perfecte piste voor go-cart of zeepkistwedstrijden.

Grasvelden

Rond het centrale meer en de visvijver van het Klein Strand, loopt een verharde weg – een perfecte piste voor fiets, go-cart of zeepkistwedstrijden.