Slide 1
Teambuilding
op het Klein Strand
Voor bedrijven, vrienden & kinderen
Slide 1
Indoor activiteiten
Slide 1
Evenementen
à la carte
Slide 1
Op water, strand & gras
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Flexibel

Onze teambuilding-arrangementen passen wij graag aan aan jullie specifieke wensen. Las je graag een workshop in? Of een piratenslag voor de kleinsten? Alles kan op het Klein Strand.

All-Inclusief

Een drankje na jullie team-event? Geen tijd om ook nog eens de lunch te plannen? Vergadering inplannen? En blijf je liever slapen na zoveel avontuur? Geen probleem – wij zorgen voor alles.

Gevarieerd

Archery-Tag in het bos? Een rondje beachvolleybal op het strand? Bumperballen op het grasveld? Jetboarding over het meer? Of een go-cart avontuur in het Brugse ommeland?

Met plezier bouwen wij hechte teams in de buitenlucht

Teambuilding in de gezonde buitenlucht vereist wat ons betreft geen ander motief dan het plezier dat je beleeft aan een dagje sporten en rollebollen op het water, strand en bos van het Klein Strand.  Dat elke groep collega’s of vrienden ons na een dag archery-taggen, bumperballen of watertubing verlaat als een hechter en sterker team is mooi meegenomen. Beloofd!

Vraag een offerte
In samenwerking met

50 jaar ervaring

Het Klein Strand in Jabbeke is al 50 jaar een begrip in Brugge en omstreken. Ontstaan bij een van de zogenaamde putten, gegraven voor de aanleg van de E40, werd de vijver, en de nabijgelegen boerderij, de ruimtelijke basis voor de in- richting en organisatie van toeristische-recreatieve activiteiten.

Onze camping