ANALOOG

Deelnemers

Zondag 2 oktober 2022

1 2 3 Next › Last »
Atelier Loulou

Bij Atelier Loulou wordt het volledige maakproces door één persoon, ondergetekende, in goede banen geleid en voltooid. Van het maken van de patronen en het testen van de eerste prototypes tot het uitkiezen van de verschillende soorten leder en het afwerken, verpakken en verzenden van de afgewerkte tas of accessoire. Geen fast fashion, enkel een hart voor ambacht en mode.

Ik heb bewust gekozen niet te werken met een atelier in het buitenland maar om zelf in te staan voor het ontwerp en de verkoop. Enerzijds omdat ik er enorm van hou zelf te maken en te werken met mijn handen, anderzijds omdat ik flexibel wil kunnen zijn en overschotten (en dus verspilling) wil voorkomen. De modellen in mijn collectie zijn slechts voorbeelden, ze kunnen aan jouw persoonlijke wensen worden aangepast.

Workshop :  Zelf sandalen maken  
Contact Persoon: Loulou
Tel: 32 470 804 392
Website: https://atelierloulou.be/
Email adres:  info@atelierloulou.beBirgit Verplancke

Jouw erfgoed is bij ons in goede handen! Kennis van het materiaal en respect voor het erfgoed staan bij ons centraal. Op ambachtelijke wijze, met oog voor technische innovaties, maken we van jouw erfgoed terug een pronkstuk.

Creatie van een nieuw glasraam? We laten je vertellen en starten van daaruit om een ontwerp te maken. Telkenmale koppelen we naar jou terug, om zeker te zijn dat dit het glasraam wordt dat jij voor ogen had.

Teamwork. Ons team staat vanaf het eerste contact tot uw dienst. Van een gedetailleerde en exacte offerte tot een met kennis uitgevoerde restauratie of nieuwe creatie.

Gedreven door perfectie … wordt elke opdracht, groot of klein, met veel zorg ontvangen. We proberen dit over te brengen vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering.

Workshop :  Maak je eigen glasraam  
Contact Persoon: Birgit Verplancke
Tel: 0474 38 51 00
Website: https://birgitverplancke.be/
Email adres:  hallo@birgitverplancke.be1 2 3 Next › Last »